Tuesday, 2 January 2018

WOW biar betul!! seluar palazzo terbaik dari ladang....tak percaya?? anda baca sendiri.....

    Apabila anda membeli sesuatu produk sudah pasti anda akan menginginkan sesuatu produk yang anda beli itu berkualiti tinggi, baik dan pastinya pada harga yang sungguh berpatutan…. Betolkan? Ngaku je lahhh..hehe Pernahkah anda nampak pelanggan yang kecewa apabila membeli sesuatu barang/produk yang dia inginkan  lebih- lebih lagi apabila anda  membeli secara online tidak sama dengan apa yang disangka dan diinginkan? Mesti anda pernah nampak atau pon anda sendiri yang mengalaminya…kann..kann..  Haaaa… that’s why la Puteri Collection baru baru ini melancarkan jualan Palazzo batch yang pertamanya. 

1.0 Palazzocrepe (Batch 1)
#Palazzocrepebyput3azmy
#homemadeplazo
#Palazzomurah


Apa yang best sangat dengan jualan Palazzo dari Puteri Collection nie? Nie kami nak habaqq mai nie... untuk setiap jualan palazzo yang kami lakukan, kami akan meminta ukuran badan dari tuan empunya badan itu sendiri dan kami akan jahitkan seluar palazzo mengikut ukuran yang diberi.. Anda risau tak tahu nak ukur? Jangan risau kami ada untuk membantu anda dalam proses mengukur sehingga mendapat seluar yang anda impikan… Tapi kalau anda nak kami jahitkan mengikut ukuran seluar palazzo yang famous di pasaran pon…. Bolehhh tiada masaalah.…hehe

2.0 Kami jamin tukang jahit kami seorang penjahit yang profesional.


 Harga plak macam mana? Harga dari kami memang harga yang tak masuk akal (mengikut jenis kain).. yelahh.. dah la harga jualan dibawah harga pasaran tambah dengan kita siap amikkan ukuran anda.. memang terbaikk punyerr.. gerenti tak menyesal.. boleh la anda feeling macam anda nie macam seorang retis.. ye lakann.. mana tidaknya, artiskan ade tukang jahitnya sendiri yang dok jahit semua baju-baju dieorang tu..huhu Secara tidak langsung kami dapat menyelesaikan masalah yang sering berlaku pada penggemar seluar palazzo ini  seperti :

1) Seluar terlalu labuh, 
2) Jahitan yang kurang kemas, 
3) Ketat dibahagian-bahagian tertentu.
4) Ketiadaan size seluar.

Setiap jahitan dijahit dengan teliti oleh kami... Anda tak pecaya? Cuba buat tempahan dengan kami dan rasakan sendiri.. masa diambil hanya 3-5 hari untuk  seluar palazzo kesukaan anda siap dan sampai kepada anda. Ramai yang sudah mencuba membeli palazzo keluaran puteri collection, rata-ratanya meluahkan rasa kagum dan memberikan reaksi positif terhadap produk seluar palazzo yang kami hasilkan.. Diingatkan bahawa setiap keuaran palazzo dari kami amat limited.. sape lambat dia tak dapat.. rugi.. rugii.. Jadi bertindaklah segera dan rasakan sensasinya. Click here untuk melihat testimoni pelanggan yang membeli dengan kami bagi batch yg pertama. Sekarang tempahan untuk palazzo bagi BATCH kedua dibuka sekarang!!!!!! kami juga mengambil tempahan untuk menjahit pakaian yang lain lain nya....Sila hubungi kami dengan segera... 016-3938740 (Puteri)

3.0 Palazzo Batch yang kedua (kain como crepe)..
Pilih kain anda sekarang dan kami jahitkan seluar palazzo anda mengikut ukuran yang anda inginkan... kain como crepe  yang bakal digunakan sememangnya terbaikk kerna ia tidak perlukan li -nin, tidak berkedut, amat selesa dan tidak panas.. harga promosi untuk pelanggan kesayangan kami dari kami hanyalah RM55 sehelai untuk palazzo COMO CREPE ini.

Hanya RM 55 sehelai......
Hanya RM 55 sehelai......
Hanya RM 55 sehelai......

tidak termasuk kos penghantaran... dapatkan segera!!!! hubungi/ whatapps kami di 016-3938740 (Puteri) / 014-5181707(Faiz).

-Sekian-

No comments:

Post a comment